miercuri, 15 iunie 2011

spiderman

Spiderman i-a cucerit pe americani. Muzicalul a facut senzatie pe Broadway

O productie spectaculoasa, in care s-au investit aproape 70 de milioane de dolari. Asta au admirat cateva sute de norocosi aflati pe Broadway, printre care si o multime de staruri. Cindy Crawford, Matt Damon si sotia lui, Luciana, Liam Neeson sau Steve Martin - toti au pasit pe covorul rosu. Cei mai asteptati au fost insa rockerii de la U2.

Responsabili de coloana sonora a musicalului, artistii au marturisit ca n-a fost chiar floare la ureche sa spuna povestea Omului Paianjen in versuri. Chiar daca au in spate ani buni de experienta si numeroase albume.
Musicalul "Spider Man - Turn Off the Dark" parea insa urmarit de ghinioane. Inainte de aceasta noua premiera, au avut loc nenumarate accidente la repetitii, intarzieri si probleme tehnice si au aparut tot felul de cronici negative.
Exact cum s-a intamplat si in peliculele de succes, cu Tobey Maguire, in rolul principal. Dupa ce si-a descoperit uimitoarele puteri, eroul si-a masurat fortele cu dusmani de temut, care amenintau sa distruga tot in cale.
Una dintre cele mai anticipate premiere din istoria recenta a teatrului american a avut loc la New York. Musicalul "Spiderman", o piesa care parea urmarita numai de ghinioane, i-a cucerit insa pe critici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu